Ontwerp & advies

Hoe richt je nu het beste een tuin in? Welke beplanting is geschikt voor de ondergrond? En hoe zit het met de waterafvoer en de riolering van uw terrein? Als bedrijf hebben wij in de afgelopen jaren veel kennis opgedaan op het gebied van tuin- en terreinnrichting en alles wat daarbij komt kijken. Zo kunnen wij u niet alleen helpen met de aanleg en het onderhoud ervan, maar kunnen wij u juist ook informeren over de beste mogelijkheden. Denk aan beplantingsplannen, schetsen, of het adviseren over en bieden van oplossingen bij problemen. 

U kunt bij ons dus terecht van het begin tot het eind van het project, van het advies, tot de projectbegeleiding en uitvoering. Alleen advies of uitvoering? Dat kan natuurlijk ook. Kunnen wij ook iets voor u betekenen? Bel of mail ons gerust. 

Meer weten over ons bedrijf?

Hoveniersbedrijf de Bart helpt u graag met uw tuin of (bedrijfs)terrein. We zorgen er graag voor dat u hier geen omkijken meer naar heeft en u kunt genieten van een mooie en praktische plek. Meer weten? Lees dan alles over ons Hoveniersbedrijf of Aannemingsbedrijf.