Hovenier

Genieten van een tuin is het mooiste wat er is. Het hoort een plek te zijn waar u kunt ontspannen, uw (klein)kinderen kunnen spelen en die vooral past bij uw smaak en wensen. Modern, klassiek, functioneel, groen of juist niet: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Ons doel is om zo’n plek voor u te creëren. Van het begin tot het eind kunnen we dit voor u verzorgen. Voor advies, een ontwerp, de aanleg en het onderhoud zit u bij ons goed. We vinden het daarbij belangrijk dat de materialen van goede kwaliteit zijn, dat het ontwerp past bij het doel voor uw tuin en dat we u zoveel mogelijk werk uit handen nemen.

Naast het aanleggen van tuinen doen we namelijk meer. Voor bijvoorbeeld het snoeien van een boom, het eenmalig maaien van uw gras en het verwijderen van onkruid kunt u ons altijd bellen. Want, naast groot onderhoud bestaat ons dagelijks werk ook uit deze kleinere klussen. Zo blijft uw tuin netjes als u bijvoorbeeld op vakantie gaat of hoeft u uw vrije zaterdag niet op te offeren voor een paar uur tuinieren. Met veel plezier en deskundigheid verzorgen wij dit voor u.

Ons familiebedrijf bestaat al sinds 1986. Dit betekent dat we weten waar we over praten en dat we op de hoogte zijn van de laatste trends en beste materialen. Bovendien scholen we ons personeel regelmatig bij, waardoor we u altijd de kwaliteit kunnen bieden die u van ons verwacht. Kunnen we iets voor u betekenen? Neem dan contact met ons op.

Lees meer over ons Aannemingsbedrijf.

Onze partners