Aanneming

Aannemingsbedrijf de Bart biedt u een compleet pakket aan voor de inrichting van uw terrein. Van de eerste tekeningen tot het leggen van de laatste tegel: wij nemen u het hele proces uit handen. Onze mensen hebben namelijk alle kennis in huis over groen- en infrawerkzaamheden en vooral van de combinatie van deze twee specialismen. Het grond-, riool- en straatwerk en de verlichting en beplanting kunnen we daarom allemaal voor u verzorgen. Wij werken bovendien regelmatig samen met andere bedrijven (vaste onderaannemers en opdrachtgevers), waardoor onze kennis steeds groter en breder wordt.

Natuurlijk kunt u ook voor eenmalige of periodieke werkzaamheden bij ons terecht. Bijvoorbeeld als het gaat om het bestraten van een binnentuin, het sneeuwschuiven en strooien in de winter en het verbeteren van de riolering. En of het nu gaat om een grote of kleine klus: we streven altijd naar kwaliteit. Dat kunt u zien in de keuze voor de materialen die we gebruiken en in de werkzaamheden die we uitvoeren.

Aannemingsbedrijf de Bart werkt ook voor diverse onderaannemers. De kennis die we hebben passen we zo ook toe in het werk voor andere bedrijven.

Lees meer over ons Hoveniersbedrijf.

Onze partners