Kom ons bedrijf bekijken op zaterdag 27 september!

Op 27 september 2014 open wij onze deuren! Net als vorig jaar doen wij op deze zaterdag mee met de Landelijke Open Dag Hoveniers. Heeft u altijd al bij ons binnen willen kijken of komt u graag een praatje maken? U bent van 10.00 – 15.00 uur van harte welkom om ons bedrijf aan de Maarsbergseweg 43 in Woudenberg te bezoeken.

Open dag Naast dat wij natuurlijk graag ons bedrijf laten zien, kunt u ook advies inwinnen over uw tuin of terrein, beplanting, houtproducten en andere tuin- en aannemingszaken. Hiervoor kunt u bij ons terecht, maar ook bij onze partners die aanwezig zijn om u te adviseren. Zo komt de Huyskweker uit Woudenberg met planten en hun speciale Optimaxx potten. Kwekerij Davelaar komt met bloembollen en kan u alles vertellen over de crocosmia’s waar zij gespecialiseerd in zijn. Bosmaat BV denkt graag met u mee als het gaat om stijlvolle houtbouwproducten als tuinhuizen, schuren, chalets en veranda’s. Stuivenberg komt met tuingereedschappen en maaitractors en Schimmel Overberg komt met grote machines.

Meer informatie over de open dag? Neem dan gerust contact met ons op of kijk op onze facebookpagina. Komt u langs 27 september?